Kom i gang med et lettere liv

Bestill kostholdsplan, kostholdsveiledning eller IBS startdiett i dag, og start veien til et lettere og sunnere liv. Etter at du har bestilt vil vi kontakte deg for å hente inn ytterligere detaljer. Vi sender deg som standard et kartleggingsskjema, som vi ønsker at du skal fylle ut. På den måten vet mest mulig om deg og dine behov når vi starter veiledningen

Velg et av produktene

Kostholdsplan
Kostholdsplan som er skreddersydd for dine behov.
1490
Online veiledning
Tilpasset online kostholdsveiledning og personlig oppfølging når det passer deg
1490
IBS – startdiett
En diett for deg med irritabel tarm syndrom og som ønsker å bli symptomfri.
299
Velg annet produkt
Kostholdsplan

Kostholdsplan som er skreddersydd for dine behov. Enten du vil gå opp eller ned i vekt, har allergier eller andre plager du ønsker å få bukt med, så vil en kostholdsplan hjelpe deg langt på vei. Etter at du har bestilt sender vi deg et kartleggingsskjema, som videre hjelper oss å tilpasse kostholdsplan og veiledning. Dette er det viktig at du tar deg tid til å fylle ut.

Velg annet produkt
Online veiledning

Med online kostholdsveiledning får du tilpasset veiledning av fagpersonell innen ernæring. Få økt forståelse og kunnskap om hvordan kosthold, fysisk aktivitet og stress påvirker din helse.

Trykk på knappen under for å lese mer om online kostholdsveiledning og reservere time.

Les mer og finn ledig tidspunkt

Velg annet produkt
IBS – startdiett

IBS – startdiett er en diett for deg med irritabel tarm syndrom og som ønsker å bli symptomfri. Dietten inneholder LAVFODMAP retter og matvarer, og vil, om fulgt nøye, hjelpe deg med å bli kvitt plagene. Etter at dietten er fullført, kan du begynne å gjeninnføre tidligere matvarer for å finne ut nøyaktig hva som forårsaker plagene.