Jobb som kostholdsveileder

Vil du jobbe med ernæring og kunnskap til folket?

Når du jobber i Kostholdsveilederen tar du del i utviklingen av den norske folkehelsen. Vi setter pris på at du vurderer Kostholdsveilederen som en aktuell arbeidsgiver.

 

En karriere i kostholdsveilederen
I Kostholdsveilederen vil du kunne utvikle deg både som veileder og få gitt ut spennende artikler med budskap som skaper folkehelse.

Du vil få gradvis større utfordringer på arbeidsplassen under faglig veiledning. Som ansatt oppmuntres du til å gründe og finne egne løsninger på jobbmessige utfordringer.

 

Ledige stillinger

Kostholdsveielderen kan være den perfekte inngangsporten til din karriere!

Kostholdsveilederen driver med ernæringsformidling både gjennom artikkelutgivelser og gjennom oppsøkende kunder eller gjennom foredrag og kurs noe som betyr mange interne karrieremuligheter for deg som nyansatt.

 

Det er for tiden ingen ledige stilinger hos kostholdsveilederen. Vi oppfordrer imidlertid til å ta kontakt dersom du ønsker en traineestilling eller sommerjobb hos Kostholdsveielderen. Holde deg oppdatert på nettsiden så dukker det plutselig opp en stilling som er perfekt for deg.

 

Hva vi ser etter i en kandidat

Vi er på jakt etter kandidater med master eller bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Gjerne personer med både gode sosiale evner, en fengende formidlingsevne og som er faglig sterke. Vi leter etter de som kan være en drivkraft i firmaet, og som ønsker personlig videreutvikling. Det er viktig for oss at du er med oss i den digitale utviklingen, da dette er et satsingsområde for oss fremover.
Har du engasjert deg utover studiene dine vil vi selvsagt også gjerne høre om dette.

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på spørsmålene dine her, kan du ta direkte kontakt gjennom mail.

Hva ser dere etter hos kandidater?
Vi ønsker oss personer som viser engasjement og som kan jobbe en del selvstendig, men samtidig være faglig sterk så man kan diskutere problemstillinger sammen i firmaet. Kandidaten må ikke være redd for å vise frem nye ideer, være åpen for nyere forskning og ha en god porsjon skriveglede. Å være en person som kan vise ansikt utad for firmaet er alltid et pluss.

Hvilken type jobber er det dere rekrutterer til?

Kostholdsveilederen vil gjerne ha ernæringsfysiologer eller personer med bachelor i ernæringsfysiologi. Kandidater som har tilleggsutdannelse som kan være relevant er alltid å foretrekke.

 

Tilbyr dere traineestillinger/internships/sommerjobb?

Internships / Trainee
Kan tas inn ved behov. For nyutdannede som ønsker en karriere innen ernæring og veiledning kan en traineestilling/internship være den rette inngangsporten for videre fast stilling.

Ingen tilgjengelige for øyeblikket.

Sommerjobb
Sommerjobb er en bra måte å komme inn i rutiner og få god opplæring på en arbeidsplass. Etter en sommerjobb kan faste stillinger tilbys dersom man ser at kandidater passer inn i firmaet og er engasjert, men det er ikke sagt at man får fast jobb. Mange tilbyr sommerjobb da faste ansatte ofte er i ferie. Hos Kostholdsveilederen er sommeren en høysesong og det vil kunne være aktuelt med ekstra personale.

Det lyses ut sommerjobbstillinger på nyåret og utover våren hvis vi ser behov for det.

 

Tar dere imot åpne søknader?
Nei, vi tar ikke imot åpne søknader som er generelt rettet mot Kostholdsveilederen. De med ønskede kvalifikasjoner bes følge med på siden med ledige stillinger. Vi mottar veldig mange åpne søknader, og har dessverre ikke mulighet til å gi alle disse svar.

 

Hvilke karrieremuligheter har man med en bachelorgrad i ernæringsfysiologi?
Man går sjelden tom for oppgaver som ernæringsveileder. I både Norge, norden og på verdensbasis generelt er det økt forekomt av både overvekt, fedme og livsstilssykdommer.
Karrieremulighetene kan være store dersom den rette stillingen dukker opp og det offentlige eller private  satser på feltet og oppretter stillinger.

Det er et stort behov, men både kommuner, staten og på det private markedet er det oftest lettere å se og å drive etterbehandling, fremfor å drive forebyggende behandling og opplysningsarbeid slik at etterbehandling kan unngås. Med et større fokus på forebyggende arbeid vil man spare samfunnet for masse tid, ressurser og penger, da behandling og rehabilitering ofte sluker størsteparten av budsjettet kommunene og staten har. Det er lite heldig for alle ferdig studerte innenfor ernæring at det for tiden er svært få ledige stillinger på markedet. Kun et fåtall kommer gjennom nåløyet hos de store bedriftene hvor de ofte får jobber som bedrifters opplysningspersonell eller ernæringsfaglige rådgivere.

 

Kontakt Kostholdsveilederen

Helene Tønset

Mitt navn er Helene og jeg er både kostholdsveileder med bachelorgrad i ernæringsfysiologi og autorisert sykepleier (Bch. sykepleie fra NTNU). Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes i å nå målene dine, enten det er snakk om vektnedgang eller varig livsstilendring

Jeg har utdanningen min fra Bjørknes Høyskole I Oslo, hvor jeg fullførte min bachelorgrad, og har siden tilbudt min egen kostholdstjeneste – Kostholdsveilederen.

Om du har et ønske om endring og er motivert, så vil jeg gjerne høre fra deg. Kontakt meg gjerne direkte via kontaktskjemaet eller benytt bestillingsskjemaet.

Kontakt

Kostholdsveilederen
Sunnlandsvegen 28A
7032 Trondheim

Telefon: 932 23 479

E-post: helene@kostholdsveilederen.no