Vi trenger alle mat som inneholder næringsstoffene kroppen trenger for at den skal være på topp. Bli bevisst på ditt forhold til et sunt kosthold og en aktiv livsstil.

Hos kostholdsveilederen får du kunnskap om et næringsrikt kosthold og anbefalinger med små grep for sunnere mat og drikke i hverdagen din. Ønsker du en livsstil med mer energi og sunne vaner. Har du en matallergi eller intoleranse som skaper ubehag i hverdagen din? Et sunt kosthold sammen med fysisk aktivitet kan forebygge overvekt og livsstilsrelaterte sykdommer. Riktig kosthold gir energi, overskudd, godt humør og trivsel.

Kostholdsveilederens visjon er å gi deg inspirasjon til en bedre hverdag med økt energi og livsglede.

Invester i din helse

Dersom du bevisst investerer i egen utvikling og helse når du dine mål raskere, bedre og oftere, du vil også kunne oppleve økt tilfredshet og bedre livskvalitet.

Få veiledning innen:

  • Sunnere livsstil
  • Vektnedgang
  • Kosthold og graviditet
  • Matallergier
  • Intolleranser
  • Irritabel tarm
  • Vektoppgang
  • Idrettsernæring

Hos kostholdsveilederen kan du også få bestillt en kostholdsplan. Med en kostholdsplan kan du blant annet redusere vekt, eller bedre immunforsvar og øke energinivået ditt.

Kostholdsveilederen har et sunt og naturlig fokus, og holder seg til helsedirektoratets anbefalinger.

Få oppfølging og veiledning av fagpersonell innen ernæring. Få økt forståelse og kunnskap om hvordan kosthold, fysisk aktivitet og stress påvirker din helse.

Kontakt kostholdsveilederen i dag for å avtale en time

Kontakt Kostholdsveilederen

Helene Tønset

Mitt navn er Helene og jeg er både kostholdsveileder med bachelorgrad i ernæringsfysiologi og autorisert sykepleier (Bch. sykepleie fra NTNU). Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes i å nå målene dine, enten det er snakk om vektnedgang eller varig livsstilendring

Jeg har utdanningen min fra Bjørknes Høyskole I Oslo, hvor jeg fullførte min bachelorgrad, og har siden tilbudt min egen kostholdstjeneste – Kostholdsveilederen.

Om du har et ønske om endring og er motivert, så vil jeg gjerne høre fra deg. Kontakt meg gjerne direkte via kontaktskjemaet eller benytt bestillingsskjemaet.

Kontakt

Kostholdsveilederen
Sunnlandsvegen 28A
7032 Trondheim

Telefon: 932 23 479

E-post: helene@kostholdsveilederen.no