Ved hjelp av god veiledning kan de fleste oppnå målene sine innen vektreduksjon.

Hos oss vil du ikke få en mirakelkur eller en hurtig løsning, men konkrete råd og veiledning av eksperter som er skreddersydd for deg.

Gjennom konsultasjonstime hos kostholdsveilederen eller over nett kan vi hjelpe deg med vektnedgang ved en nøye gjennomgang av egenskapene- og spisevanene dine. Du kan også bestille en kostholdsplan som garantert vil hjelpe deg ned i vekt. I tillegg til en konkrete råd og veiledning, vil vi også gi deg tips og vink underveis eller til avtalte konsulenttimer.

Med en plan og oppfølging som er tilpasset deg og dine behov vil det være lettere å oppnå vektnedgang.

Kontakt Kostholdsveilederen

Helene Tønset

Mitt navn er Helene og jeg er både kostholdsveileder med bachelorgrad i ernæringsfysiologi og autorisert sykepleier (Bch. sykepleie fra NTNU). Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes i å nå målene dine, enten det er snakk om vektnedgang eller varig livsstilendring

Jeg har utdanningen min fra Bjørknes Høyskole I Oslo, hvor jeg fullførte min bachelorgrad, og har siden tilbudt min egen kostholdstjeneste – Kostholdsveilederen.

Om du har et ønske om endring og er motivert, så vil jeg gjerne høre fra deg. Kontakt meg gjerne direkte via kontaktskjemaet eller benytt bestillingsskjemaet.

Kontakt

Kostholdsveilederen
Sunnlandsvegen 28A
7032 Trondheim

Telefon: 932 23 479

E-post: helene@kostholdsveilederen.no