Er det greit å droppe frokosten?

Det har vært diskusjoner rundt frokosten i alle år så lenge de fleste kan huske og fremdeles går mange frem og fronter den som dagens viktigste måltid. Svært mange dropper det berømte måltidet fordi de ikke er sultne eller på føler behov for det så tidlig på morgenen, mens andre må ha energi for å i det hele tatt fungere. Jeg vil si at du bør høre på din egen kropp, er du sulten så spiser du, er du mett så dropper du det.

Det vil alltid være energiregnestykket som bestemmer om du er i energibalanse og vil holde deg på stabil vekt eller ikke.

Mange hevder at man får et mer svingende blodsukker om man ikke spiser på morgenen, og da vil velge mer usunt senere på dagen noe som kan føre til overvekt. Alle har forskjellig kropp som forbrenner med ulik hastighet. De med høy forbrenning vil gjerne være veldig sultne på morgenen og føle stort behov for frokost. Andre med lav forbrenning vil gjerne ha noe igjen av energien sin etter nattens forbrenning og har derfor ikke behov for mat før litt utpå dagen.