Hvordan gå ned 4 kilo på en måned

Med trening og riktig kosthold kan en gå ned mange kilo. Vektreduksjon handler mye om motivasjon og holdning. Har du ikke en indre motivasjon om å gå ned i vekt skal det ikke mye til før en skeier ut og ikke ser resultater som en ønsker. Å møte andre i samme situasjon som deg selv og som har samme mål vil kunne være en god motivator. Har du en livsstilssykdom vil vektnedgang kunne redusere plager eller resultere i reverserte tilstander som glukoseintoleranse eller diabetes type 2. Å forholde seg til en kostholdsplan som gir deg helsefordeler kan både være motiverende og gjøre det enklere for de som ikke vet hvor de skal starte.

Vektnedgang er en prosess som kan ta lang tid. For at kroppen skal venne seg best mulig til de metabolske forandringene anbefales det ikke et større vekttap enn 0,5- 1 kg per uke. Går en ned mer vil kroppen kunne slå inn forsvarsmekanismer hvor den begynner å spare på energi og dermed holder du på vekten. Det er derfor viktig å ha en kalkulert plan som passer til ditt energiinntak i hverdagen din.

Med en spesialtilpasset kostholdsplan fra kostholdsveilederen kan du gå ned i vekt uten trening og miste 2-4 kg på en måned. Bestill plan i dag og få den tilsendt på mail 2 dager etter at du har fylt ut kartleggingsskjema.