Privat konsultasjon

Kostholdsveilederen tilbyr privat konsultasjon ved hjemmebesøk dersom du bor i Trondheimsområdet.

Hva du kan forvente ved privat konsultasjon
Den private konsultasjonen er vanligvis inndelt i 3 steg:

Steg 1: Før konsultasjonen

Etter booking av din konsultasjon vil du få tilsendt et spørreskjema som skal fylles ut, sammen med en kostdagbok. Dette vil gjøre at kostholdsveilederen kan få et bilde av hvem du er og din helsehistorie og kan bygge videre på hvordan du kan hjelpes på veien mot dine mål.
Dette sikrer også at du får mer verdi ut av konsultasjonstimen da mye av analysene er gjort på forhånd.

Steg 2: Første konsultasjon

Den første konsultasjonen varer en time. Her vil vi ta opp dine mål med konsultasjonen, helsemessige bekymringer, og bli enige om et program som passer inn med din livsstil, budsjett og matpreferanser. Ditt fulle program vil sendes til deg på e-mail i etterkant av timen i løpet av de neste 3 arbeidsdager.

Programmet vil inneholde følgende:
En forklaring på hvordan dine matvaner og livsstil kan være medvirkende til symptomene dine
Et personlig kostholdsprogram
Ekstra informasjon om dine spesifikke helseproblem dersom det er nødvendig
Oppskrifter, handlelister og eksempel-menyplan
Et tilleggsprogram om nødvendig

Ved hjemmebesøk tilbys også en vurdering av din kroppssammensetning ved måling av fettmasse, muskelmasse og kroppsvæske, BMI og liv/hofte-ratio. Måling av blodtrykk og blodsukker kan også gjøres dersom ønskelig.

Steg 3: Oppfølgingskonsultasjon

Kostholdsveilederen anbefaler at du deltar på en oppfølgingskonsultasjon, 3-6 uker etter første konsultasjonstime. Denne kan foregå ved et nytt hjemmebesøk eller over nett. Målet med denne timen er å vurdere fremgangen til nå, og tilpasse programmet etter behov.

Oppfølgingskonsultasjonen varer normalt 45 min og er inkludert i prisen. Ytterligere konsultasjoner kan være nødvendig avhengig av din fremgang. De fleste kunder vil ha to eller tre konsultasjoner i løpet av en tre måneders periode.

 

Ønsker du et hjemme besøk trykk her!

Kontakt Kostholdsveilederen

Helene Tønset

Mitt navn er Helene og jeg er både kostholdsveileder med bachelorgrad i ernæringsfysiologi og autorisert sykepleier (Bch. sykepleie fra NTNU). Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes i å nå målene dine, enten det er snakk om vektnedgang eller varig livsstilendring

Jeg har utdanningen min fra Bjørknes Høyskole I Oslo, hvor jeg fullførte min bachelorgrad, og har siden tilbudt min egen kostholdstjeneste – Kostholdsveilederen.

Om du har et ønske om endring og er motivert, så vil jeg gjerne høre fra deg. Kontakt meg gjerne direkte via kontaktskjemaet eller benytt bestillingsskjemaet.

Kontakt

Kostholdsveilederen
Sunnlandsvegen 28A
7032 Trondheim

Telefon: 932 23 479

E-post: helene@kostholdsveilederen.no