Få hjelp til å gå ned i vekt med en kostholdsplan fra Kostholdsveilederen.

Kostholdsveilederen fokuserer på en kostholdsplan som er skreddersydd dine individuelle behov, på denne måten vil det være mer som en livsstilsendring og ikke en diett du skal følge. Nøkkelen til varig vekttap er ofte et kosthold som ikke er så ulikt det du har i dag. Målet er å identifisere dine behov og finne gode løsninger for å oppnå målene dine. Det er ofte en kombinasjon av faktorer som spiller inn i hvorfor du ikke oppnår et vekttap. Vanlige faktorer inkluderer mangler på næringsstoffer og ubalanserte blodsukkernivå som fører til søtsug, mathunger, lite energi, dårlig humør og lav metabolisme.

En kostholdsplan fra Kostholdsveilederen hjelper deg å velge normale porsjonsstørrelser.  Sammen med kostholdsplanen følger det en veiledning som gir deg et innblikk i hvor ofte du bør spise, hvilke matvarer du bør velge og hvordan du bør sette sammen måltidene for å få et optimalt kosthold. Dersom du ønsker kan snacks kan være inkludert i din kostholdsplan, vekttap trenger ikke å være en lærebok om å gi opp alle matvarer du liker.

Følger du en kostholdsplan fra Kostholdsveilederen vil det kunne gi deg et vekttap på 0,5-1 kg per uke.

Kontakt Kostholdsveilederen

Helene Tønset

Mitt navn er Helene og jeg er både kostholdsveileder med bachelorgrad i ernæringsfysiologi og autorisert sykepleier (Bch. sykepleie fra NTNU). Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes i å nå målene dine, enten det er snakk om vektnedgang eller varig livsstilendring

Jeg har utdanningen min fra Bjørknes Høyskole I Oslo, hvor jeg fullførte min bachelorgrad, og har siden tilbudt min egen kostholdstjeneste – Kostholdsveilederen.

Om du har et ønske om endring og er motivert, så vil jeg gjerne høre fra deg. Kontakt meg gjerne direkte via kontaktskjemaet eller benytt bestillingsskjemaet.

Kontakt

Kostholdsveilederen
Sunnlandsvegen 28A
7032 Trondheim

Telefon: 932 23 479

E-post: helene@kostholdsveilederen.no