Overskrift: Vollkorn bold italic. ingress: Open sans light 18pt. Mange kunder har prøvd ulike dietter over flere år uten å lyktes og kommer til kostholdsveilederen for råd rundt vekttap. Diettene de har prøvd har gjerne virket for en periode, men mange har vært vanskelige å holde og har ikke levert langvarige resultater.

Nøkkelen til varig vekttap open sans bold 18pt

Open sans Regular. Kostholdsveilederen fokuserer på en langsiktig kostholdsplan som er skreddersydd dine individuelle behov, på denne måten vil det være mer som en livsstilsendring og ikke en diett du skal følge. Målet er å identifisere og løse eventuelle barrierer for å oppnå målene dine. Det er ofte en kombinasjon av faktorer som spiller inn i hvorfor du ikke oppnår et vekttap som varierer fra person til person. Vanlige faktorer inkluderer næringsstoffmangler og ubalanserte blodsukkernivå som fører til søtsug og mathunger, lite energi, dårlig humør og lav metabolisme.

En kostholdsplan fra kostholdsveilederen hjelper deg å velge normale porsjonsstørrelser og vite når utskeielser er greit å ta. Vekttap trenger ikke å være en lærebok om å gi opp alle matvarer du liker.
Følger du en kostholdsplan fra kostholdsveilederen vil det kunne gi deg et vekttap på 0,5-1 kg per uke.

Hva du kan forvente av en kostholdsplan for vektnedgang

Kostholdsveilederen vil samarbeide tett med deg som kunde for å spesialisere planen mest mulig slik at du får et personlig program som passer for deg. Kostplanen går over 4 uker og vil inkludere en innledende konsultasjon, en oppfølgingstime og pågående kundestøtte ved mail gjennom hele perioden.

Kontakt Kostholdsveilederen

Helene Tønset

Mitt navn er Helene og jeg er både kostholdsveileder med bachelorgrad i ernæringsfysiologi og autorisert sykepleier (Bch. sykepleie fra NTNU). Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes i å nå målene dine, enten det er snakk om vektnedgang eller varig livsstilendring

Jeg har utdanningen min fra Bjørknes Høyskole I Oslo, hvor jeg fullførte min bachelorgrad, og har siden tilbudt min egen kostholdstjeneste – Kostholdsveilederen.

Om du har et ønske om endring og er motivert, så vil jeg gjerne høre fra deg. Kontakt meg gjerne direkte via kontaktskjemaet eller benytt bestillingsskjemaet.

Kontakt

Kostholdsveilederen
Sunnlandsvegen 28A
7032 Trondheim

Telefon: 932 23 479

E-post: helene@kostholdsveilederen.no