Kostholdsveilederen leverer engasjerende kurs og foredrag for å inspirere deg til å gjøre enkle, men virkningsfulle endringer i kostholdet og livsstilen din. Kursene tar sikte på å forbedre helsen, energinivå og prestasjon i hverdagen, på jobb eller i fritiden din.

Kostholdskurs

Reduser sykefraværet

Vil du få bort sykefraværet på arbeidsplassen, få opp energien i arbeidsmiljøet eller innføre en bedre matkultur på jobb kan et foredrag med kostholdsveilederen være tingen for dere.

Ønsker du at familien din skal endre fokus fra usunn mat, vil du at fotballaget ditt skal prestere optimalt eller vil du ha sunnere mat i barnehagen kan gjerne et foredrag være aktuelt for dere.

Vil du ha hjelp og motivasjon til vektnedgang før sommeren? Eller har venninnegjengen din planer om å fullføre et maratonløp til høsten. Kosthold før, under og etter trening kan ha stor innvirkning på prestasjon og restitusjon.

Lær deg hvordan maten virker på kroppen med et foredrag fra kostholdsveilederen.

Kursene kan bli levert som individuelle emner eller som del av en serie.

Kostholdsveilederen er ekspert på områder innen vektnedgang, allergi og intoleranse, irritabel tarm, vektoppgang, energibalanse, idrettsernæring, optimalt kosthold og spedbarnskost.

Lurer du på hva slags foredrag som passer for din bedrift eller ditt idrettslag? Her er noen forslag til tema på foredrag som kan holdes på din arena eller i kostholdsveilederens lokaler. Dere kan selv velge tema som interesserer dere.

  • Mat og energi
  • Idrett og mat- kroppens drivstoff
  • Sunt kosthold i hverdagen
  • Allergivennlig kosthold
  • Kosthold til gravide og ammende
  • Kosthold til barn og unge
  • kostholdsråd til eldre
  • Livsstilssykdommer og kosthold (diabetes, hjerte og karsykdommer, overvekt, fedme).
  • Næringsstoffer – matens oppbygning

Det holdes kurs for alle grupper, med ulike størrelser og tema.

Vi blir stadig bombardert av media med hint og tips for fornuftige matvaner og behovet for å spise sunn mat, og det kan ofte virke selvmotsigende. Så hvordan spiser man riktig eller sunt i dag?

Kursene som holdes av kostholdsveilederen gir praktiske tips i hverdagen og er enkle å forstå.
Kursene berører viktige områder, inkludert næringsstoffer og fordøyelsessystemet, vekt, dietter og kosttilskudd.

Kursene er utformet for å engasjere deltakerene og få alle til å tenke klart og enkelt i forhold til hverdagskostholdet.

Ta kontakt for prisanslag

Kontakt Kostholdsveilederen

Helene Tønset

Mitt navn er Helene og jeg er både kostholdsveileder med bachelorgrad i ernæringsfysiologi og autorisert sykepleier (Bch. sykepleie fra NTNU). Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes i å nå målene dine, enten det er snakk om vektnedgang eller varig livsstilendring

Jeg har utdanningen min fra Bjørknes Høyskole I Oslo, hvor jeg fullførte min bachelorgrad, og har siden tilbudt min egen kostholdstjeneste – Kostholdsveilederen.

Om du har et ønske om endring og er motivert, så vil jeg gjerne høre fra deg. Kontakt meg gjerne direkte via kontaktskjemaet eller benytt bestillingsskjemaet.

Kontakt

Kostholdsveilederen
Sunnlandsvegen 28A
7032 Trondheim

Telefon: 932 23 479

E-post: helene@kostholdsveilederen.no