Mange kunder har prøvd ulike dietter over flere år uten å lyktes og kommer til kostholdsveilederen for råd rundt vekttap.

Kostholds- og livsstilsveiledning fører til at du får en livsstil som er gjennomførbar i lengden og gir varige resultater. Målet med veiledning over nett at du oppnår økt overskudd, økt matglede, ingen sultfølelse mellom måltidene og et ukomplisert forhold til mat.

Kommunikasjonen foregår på en forståelig måte hvor enkle og konkrete råd som er tilrettelagt for den enkelte gis for at det skal være mulig å gjennomføre i hverdagen. Med veiledningen får du motivasjon og den oppfølgingen du trenger for å oppnå gode og varige resultater. Veiledningen foregår ved hjelp av mail, skype eller over telefon.

Under veiledningen kan man se på hva du spiser, måltidsrytme, om mat brukes til trøst/belønning, døgnrytme, trening/mosjon og stress. Livet ikke skal føles som en evig diett eller slankekur, her får du råd og tips som hjelper deg med å se på kostholdet i en større sammenheng i hverdagen

Både barn, ungdom, voksne og eldre som trenger hjelp til å sette sammen et bedre kosthold, for forebygging eller behandling av livsstilssykdommer kan få hjelp ved kostveiledning over nett.

Veiledningen passer for personer med de fleste tilstander der kosthold spiller en rolle, også personer som ikke har fått spesifikke diagnoser når det gjelder deres helseproblemer.

For bestilling trykk her.

Eksempel på tilstander som kan veiledes

Underernæring
Overvekt / fedme
Slapphet
Intoleranser (laktose)
Irritabel tarm ( IBS )
Glutenallergi
Høyt blodtrykk
Høyt kolesterol
Diabetes
m.m

Kontakt Kostholdsveilederen

Helene Tønset

Mitt navn er Helene og jeg er både kostholdsveileder med bachelorgrad i ernæringsfysiologi og autorisert sykepleier (Bch. sykepleie fra NTNU). Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes i å nå målene dine, enten det er snakk om vektnedgang eller varig livsstilendring

Jeg har utdanningen min fra Bjørknes Høyskole I Oslo, hvor jeg fullførte min bachelorgrad, og har siden tilbudt min egen kostholdstjeneste – Kostholdsveilederen.

Om du har et ønske om endring og er motivert, så vil jeg gjerne høre fra deg. Kontakt meg gjerne direkte via kontaktskjemaet eller benytt bestillingsskjemaet.

Kontakt

Kostholdsveilederen
Sunnlandsvegen 28A
7032 Trondheim

Telefon: 932 23 479

E-post: helene@kostholdsveilederen.no