Supergod enkel sukkerfri dessert

Hvem sier nei takk til en sukkerfri dessert i hverdagen?

Desserter og matvarer uten sukker (karbohydrater) påvirker i liten grad blodsukkeret ditt. Med et jevnt blodsukker oppnår du bedre helse og bedre humør, og kan dermed spises med god samvittighet.

 

Ingredienser:

1 pakke eldorado sukkerfri gelé (bringebær eller jordbær)

2 dl kremfløte

1 boks philadelphia (200 g)

sukrinmelis (valgfritt, ha i 1-2 ss dersom du liker det litt søtt)

 

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp 5 dl vann (bruk gjerne vannkoker) og rør ut gelépulveret.
  2. Ha kremfløte, philadelphia og sukrinmelis i en bolle og visp sammen, bruk gjerne håndmikser for å få en klumpefri røre.
  3. Rør inn geléen når den har blitt litt avkjølt (lunken, men ikke stivnet).

Sett blandingen til avkjøling i kjøleskapet noen timer og volá så har du en sukkerfri supergod dessert.

 

Topping – sukkerfri alternativ:

bær, ulike varianter

hakkede/knuste mandler blandet med smeltet smør (på bildet)